rutina zilnica pentru ingrijirea orala smartcart-2

Sănătatea orală este ușa sănătății dumneavoastră generale. La fel ca toate celelalte zone din corpul tău, există bacterii în gură – unele bune, altele rele. O îngrijire orală adecvată vă poate ajuta să păstrați bacteriile bune și să scăpați de cele rele care provoacă acumularea plăcii bacteriene și vă pot deteriora gingiile și dinții.

Știați că gingiile sănătoase împiedică pătrunderea bacteriilor în fluxul sanguin, călătorind în interiorul corpului, provocând inflamații și afectând sănătatea dumneavoastră generală?

Vă puteți ajuta singuri, menținând sănătatea orală și generală optimă cu periajul zilnic, curățarea interdentară cu periuțe interdentare și ață dentară și clătirea sau utilizarea unui duș bucal Philips AirFloss Ultra.

Doriți să profitați la maximum de rutina de îngrijire orală? V-am pregătit mai jos pașii pentru o rutină de îngrijire orală de succes!

O rutină completă înseamnă curățarea tuturor celor 5 suprafețe ale dinților. Cu o periuță de dinți puteți curăța cu ușurință doar 3 suprafețe.

1. Folosiți ața dentară între toate spațiile dintre dinți, ca în acest video.

2. Folosiți periuțele interdentare între toate spațiile dintre dinți, mai puțin dinții frontali (canin-canin), ca în acest video.

3. Folosiți periuța manuală sau periuța electrică pentru a finaliza rutina de periaj (video periuța manuală și video periuța electrică).

În plus:

4. Puteți clăti cu o apă de gură (la recomandarea medicului, sau pentru uz normal).

5. Puteți utiliza și un duș bucal.

rutina zilnica

Comentariile sunt inchise.