cutie de sterilizare smartcart video

Cutia de sterilizare cu încărcător wireless pentru telefon

  • O combinație perfectă de accesorii intr-unul: încărcător wireless și sterilizator UV, cu funcție de aromaterapie.
  • Neutralizează bacteriile și virușii sensibili la lumina UVC și poate steriliza orice obiect de mici dimensiuni (căști, periuța de dinți, ceas, ochelari, chei, bijuterii etc.)
  • Dispune de măsură de siguranță pentru ochi ce constă în oprirea luminii în momentul în care ridicați capacul.
  • Capacul este foarte întunecat pentru a opri propagarea nedorită a luminii UVC.
  • Are o putere de 10W pentru încărcarea rapidă a telefonului.

Am pregătit un scurt video cu instrucțiuni pentru folosirea cutiei pentru sterilizare:

Include un cablu USB Type C pentru alimentare dar nu include si incarcator. Poate fi utilizat cu orice incarcator de telefon.

Te rugăm să citești instrucțiunile de mai jos înainte să folosești produsul.

Specificații

Nume: Cutie de sterilizare cu încarcător wireless

Model: OJD-L03

Wireless Output: 10W (Max)

Input: 5V/2A, 9V/2A

UV light output: 2W (Max)

Dimensiuni: 210x120x62mm

Material: ABS+PC

Culoare: alb

Frecvență: 110-205kHz

Greutate: 360g

Conversie încărcare wireless: 73%

Distanță transmisie: <6mm

Ghid rapid

1. Conectați cablul de date echipat, porniți sursa de alimentare, iar produsul va fi în modul implicit de încărcare fără fir după alimentare, indicatorul luminos va fi roșu.

2. Puneți articolele care trebuie sterilizate în cutia de sterilizare și închideți capacul. Există două moduri de dezinfecție:

– Mod de dezinfecție de 18 minute: Apăsați butonul din partea superioară a capacului pentru o perioadă scurtă de timp, buzzerul va emite „beep”, indicatorul luminos verde se va aprinde și va intra în modul de dezinfecție de 18 minute.

– Mod de dezinfecție de 30 de minute: apăsați butonul din partea superioară a capacului de două ori scurt, apoi soneria va emite „beep” „beep”, indicatorul luminos albastru se va aprinde și va intra în modul de dezinfecție timp de 30 de minute.

3. După ce dezinfecția este finalizată în 18, respectiv 30 minute, buzzerul va emite trei beep-uri.

4. Funcția de aromaterapie: picurați cu ajutorul pipetei 2 sau maxim 3 picături de parfum în orificiul de aromoterapie din cutie pentru dezinfectare cu aromaterapie.

5. Funcția de încărcare wireless: telefonul mobil poate fi încărcat fără fir plasându-l în semnul de mijloc al capacului superior. Indicatorul luminos roșu va fi aprins în timpul încărcării. Dezinfectarea și încărcarea se pot face în același timp, indicatorul luminos al tastei va fi afișat ca „roșu și verde” sau „roșu și albastru”. Pentru ca telefonul să se poată încărca acesta nu trebuie să aibă produse metalice între el și cutie (magneți, plăcuțe metalice).

Atenție

Dacă în timpul sterilizării doriți să scoateți anumite produse din cutie, apăsați butonul timp de 3 secunde astfel procesul de dezinfecție de va opri și puteți scoate produsele dorite.

Dacă deschideți în timpul sterilizării capacul, sterilizare se va opri automat.

Nu folosiți pentru funcția de aromaterapie parfumuri cu alcool pentru a nu strica suprafața produselor puse la sterilizare.

Comentariile sunt inchise.