cum sa folosesti periuta electrica smartcart

Spălarea dinților în mod adecvat este importantă pentru sănătatea orală și generală. Periajul corect ajută la prevenirea durerilor de dinți, a sângerării gingivale și a altor probleme de sănătate orală care pot afecta, de asemenea, sănătatea dumneavoastră generală.

Periajul doar două minute, de două ori pe zi, vă îndepărtează placa bacteriană de pe dinți. Dacă este lăsată să se acumuleze, placa poate provoca respirație urât mirositoare, dinții galbeni și, în cele din urmă, duc la carii și gingivite sau parodontite care compromit sănătatea gingiilor și a dinților.

Cea mai bună modalitate de a îndepărta placa este de a combina periajul eficient al dinților cu curățarea interdentară (ață dentară și periuțe interdentare) și clătirea.

Urmăriți videoclipul nostru de mai jos despre cum se folosește periuța electrică Philips Sonicare și urmați sfaturile noastre pentru o gură, un zâmbet și un corp sănătos! 

1. Cum se formează placa bacteriană?

Placa bacteriană este formată din bacterii care trăiesc în gura ta. Hrănindu-se cu zaharurile din alimentele pe care le consumați, acestea se înmulțesc și produc deșeuri. Bacteriile și deșeurile lor, resturile de mâncare și saliva se combină pentru a forma placa bacteriană – un biofilm moale, galben pal și lipicios pe suprafața dinților. În timpul acestui proces, bacteriile produc acizi care vă pot deteriora dinții și vă pot cauza cariile. De asemenea, eliberează toxine care vă pot provoca gingivită și vă pot afecta sănătatea generală.

2. Dacă mă dor dinții sau îmi sângerează gingiile când mă periez?

Acest lucru sugerează că ați periat prea tare sau că gingiile sunt neobișnuit de sensibile din cauza inflamației. Periuța electrică Philips Sonicare are senzor de presiune și te anunță când apeși prea tare.  Dacâ sângerarea sau durerea persistă consultați medicul dumneavoastră.

periuta electrica philips smartcart 2

Comentariile sunt inchise.