cum se foloseste corect periuta manuala smartcart-2

Dacă vrei să ajungi mai rar pe la medicul tău dentist, ar fi o idee bună să înveți cum să te speli corect cu o periuță de dinți.

Spălarea dinților în mod adecvat este importantă pentru sănătatea orală și generală. Periajul corect ajută la prevenirea durerilor de dinți, a sângerării gingivale și a altor probleme de sănătate orală care pot afecta, de asemenea, sănătatea dumneavoastră generală.

Periajul doar două minute, de două ori pe zi, vă îndepărtează placa bacteriană de pe dinți. Dacă este lăsată să se acumuleze, placa bacteriană poate provoca respirație urât mirositoare, dinții galbeni și, în cele din urmă, duce la carii și gingivite sau parodontite care compromit sănătatea gingiilor și a dinților. Cea mai bună modalitate de a îndepărta placa bacteriană este de a combina periajul eficient al dinților cu curățarea interdentară (ața dentară și periuțele interdentare) și clătirea.

Știu…e greu…durează mult, dar ce e mai important? Să rămâi cu dinții în gură sau să pregătești un pahar cu apă lângă pat unde să-ți lași proteza? Sună apocaliptic, dar pentru majoritatea o igienă orală precară duce la pierderea dinților.

Am pregătit mai jos un video despre cum să te periezi corect pe dinți.

Spor la periat!

Comentariile sunt inchise.