cum se foloseste ata dentara smartcart

Ața dentară este importantă pentru îndepărtarea plăcii. În timp ce o periuță de dinți este excelentă pentru a îndepărta placa bacteriană de pe majoritatea suprafețelor, este prea mare pentru a ajunge între dinți, unde resturile de mâncare și placa tind să se acumuleze. Acesta este motivul pentru care utilizarea aței dentare sau a unui alt instrument interdentar este atât de importantă.

Utilizarea zilnică a aței dentare după periajul dinților este o modalitate excelentă de a vă asigura că îndepărtați toate resturile alimentare.

Placa bacteriană este un biofilm lipicios alcătuit din bacterii care se formează pe suprafața dintelui, inclusiv între dinți. Dacă nu este îndepărtată corect, poate compromite sănătatea gingiilor și a dinților, poate provoca respirație urât mirositoare, dinți galbeni, sângerări ale gingiilor și retracții gingivale și poate duce la probleme generale de sănătate.

Doriți să vă perfecționați tehnica folosirii aței dentare și să vă îngrijiți sănătatea orală și generală?

Am pregătit mai jos un video cu instrucțiuni.

Bazele îngrijirii orale pot fi benefice pentru toată lumea, dar amintiți-vă, suntem cu toții diferiți. Acesta este motivul pentru care ar trebui să-l vizitați pe medicul dumneavoastră dentist de două ori pe an pentru o igienizare completă personalizată și un control.

Ce vei invăța din video:

1. Tehnica corectă pentru folosirea aței dentare.

2. Cum să nu îți rănești gingiile.

  1. Cine ar trebui să folosească ața dentară?

Tuturor ne rămân resturi alimentare și bucăți de mâncare lipite între dinți, de aceea toți avem nevoie de ață dentară. În mod ideal, ar trebui să folosești ața dentară o dată pe zi, seara după ce te speli pe dinți. Pentru persoanele cu dexteritate limitată, folosirea atei dentare poate fi o provocare. Mulți oameni consideră că este mai ușor să se curețe între dinți cu ajutorul unor periuțe interdentare sau a unui duș bucal.

2. Poate ața dentară să îndepărteze placa bacteriană?

Placa bacteriană este moale, astfel încât poate fi îndepărtată mecanic folosind diferite instrumente, cum ar fi ața dentară. Ața dentară este potrivită în special persoanelor cu spații interdentare strânse și cu o dexteritate bună. Amintiți-vă că placa bacteriană tinde să se acumuleze sub linia gingiilor, precum și între dinți, așa că asigurați-vă întotdeauna că folosiți ața dentară zilnic în ambele zone.

Recomandările noastre

Comentariile sunt inchise.