Nu-ți place să ambalezi cadouri? Lasă-ne pe noi!

Vrei să faci o surpriză cuiva?

Nu ai timp sau nu știi cum să ambalezi cadourile într-un mod original? Nimic mai simplu decât să lași aceste griji în seama noastră. Îți ambalăm cadourile profesional în hârtie de diferite modele și le decorăm cu o panglică. Ție îți rămâne doar să oferi personal cadoul frumos ambalat – sau să-l trimiți la adresa dorită.

ambalare tip cadou smartcart
ambalare tip cadou smartcart 1

Cât costă ambalarea cadou?

Ambalarea cadou are prețul standard de 14,99 lei. Dacă dorești să împarți produsele comandate în mai multe cadouri, plătești doar o dată ambalarea, trebuie doar să ne spui.

Cum se poate comanda o ambalare cadou?

Înainte de a finaliza comanda, bifează câmpul de ambalare cadou și trece la observații ce vrei să ambalăm și cum. 

ambalare tip cadou smartcart 3
ambalare tip cadou smartcart 4

Este necesar să ambalați toată comandă?

Nu, nu este necesar. Dacă vrei să comanzi ceva doar pentru tine, scrie-ne la observații care sunt acele produse pe care nu le vrei ambalate, sau dacă este mai ușor invers, doar ce produse vrei ambalate.

Vrei să trimiți cadoul direct destinatarului?

Dacă vrei să faci cuiva o surpriză, putem trimite cadoul în locul tău. Completează adresa destinatarului ca adresă de livrare, la finalul comenzii. Completează adresa ta ca adresă de facturare. Noi ne ocupăm de restul. Comanda se trimite numai la o singură adresă. Dacă dorești să trimiți mai multe cadouri mai multor destinatari, trebuie să creezi câte o comandă separată pentru fiecare. 

ambalare tip cadou smartcart
ambalare tip cadou smartcart 1

Includeți și factura în cutia cadou?

Nu, factura se trimite prin e-mail, în momentul livrării comenzii tale transportatorului.

Pot fi returnate produsele ambalate cadou?

Da, chiar și în cazul ambalării cadou ai, bineînțeles, dreptul să returnezi produsele. Acest drept se aplică însă doar produselor în sine, nu și serviciului de ambalare cadou.